<h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p></p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p> </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p> </p>
Previous Next
ΚΗΠΟΑΡΔΕΥΤΙΚΗ | Σχεδιασμός, Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττική

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ {small}

τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου, τόσο για ιδιωτικές κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ {small}

ένα μοναδικό, όμορφο και περιποιημένο αποτέλεσμα σε κάθε κήπο και αυτός είναι ο λόγος που οι πελάτες μας δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ {small}

είναι η συνεχή βελτίωση και εξέλιξη της επιχείρησής έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ {small}

για να περάσουμε από τον χώρο σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες του κήπου σας, ώστε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για να έχετε έναν ξεχωριστό και περιποιημένο κήπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ {expo}

Με έμπνευση από τα όνειρα σας, την γνώση από τον τεχνικό γεωπόνο και την έμπειρη ομάδα μας, με φαντασία και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά δημιουργούμε έργα πρασίνου που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ {expo}

Η συντήρηση του κήπου σας είναι σαφώς η πιο επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία. Περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να είναι πάντα ο κήπος σας περιποιημένος για να μπορείτε να απολαμβάνετε όμορφες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ {expo}

Το αυτόματο πότισμα είναι σημαντικό να υπάρχει σε κάθε κήπο και έργο πρασίνου γιατί σας απαλλάσσει από το άγχος και τον κόπου του ποτίσματος. Με το αυτόματο πότισμα, θα είστε σίγουροι και ξένοιαστοι, ενώ θα μπορείτε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ {expo}

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι απόλυτα ανθεκτικός στον ήλιο και τη βροχή και τοποθετείται εύκολα πάνω στο υπάρχον χώμα ή βεράντα σας. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι ότι δεν χρειάζεται πότισμα, κούρεμα και περιποίηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ {expo}

Με της θερμοκρασίες που επικρατούν στην χώρα μας τους θερινούς μήνες αυξάνουν την πιθανότητα για πυρκαγιά. Τα οικόπεδα γεμίζουν από χόρτα την άνοιξη τα όποια ξεραίνονται κατά το καλοκαίρι και αποτελούν εύφλεκτη ύλη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 
 
ΚΗΠΟΑΡΔΕΥΤΙΚΗ 
Σχεδιασμός, Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττική - Μελέτες Εσωτερικών & Εξωτερικών
 
Η επιχείρησή μας “ΚΗΠΟΑΡΔΕΥΤΙΚΗ” η οποία εδρεύει στην Αττική, δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο του πρασίνου και πιο συγκεκριμένα με το σχεδιασμό, τη κατασκευή και συντήρηση κήπων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες, εξοχικά και κτήματα σε όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές.
 
Ο τεχνολόγος γεωπόνος  Θεοδωρέλλης Δημήτρης και η έμπειρη ομάδα του, με απόλυτη συνέπεια στην εκτέλεση και τεχνική υποστήριξη όλων των έργων και διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό, έχουν την δυνατότητα να αναλάβουν οποιοδήποτε έργο πρασίνου από ένα μπαλκόνι μέχρι 10 στρέμματα κήπο και κτήμα, δίνοντας λύση σε όποια ιδιαιτερότητα παρουσιαστεί.
 
Εξυπηρετούμε την Κηφισιά, την Εκάλη, τη Νέα Ερυθραία, την Δροσιά, την Άνοιξη, το Κρυονέρι, τους Θρακομακεδόνες, την Πεντέλη, τη Πολιτεία, τον Άγιος Στέφανος, τα Μελίσσια, την Πεύκη, το Νέο Ηράκλειο, την Αφίδναι, τη Βαρυμπόμπη, το Μαρούσι, τη Φιλοθέη, το Ψυχικό, το Διόνυσο, τα Μεσόγεια, την Γλυφάδα, την Βούλα, τη Βουλιαγμένη, τον Άλιμο, το Καλαμάκι, την Βάρη και όλη την Αττική, τα Νότια και τα Βόρεια Προάστια!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να περάσουμε από τον χώρο σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες του κήπου σας. ΠΡΟΣΕΧΩΣ...
 
Θα μας βρείτε στην νέα μας έδρα στους Αγίους Αναργύρους στην πλατεία Μυκωνιάτικα στην οδό 25η Μαρτίου και Νίκου Καζαντζάκη 35 γωνία, έναντι του μεγάλου παραγωγικού φυτωρίου ελληνικών φυτών αντοχής στις κλιματικές συνθήκες της Ελλάδος Δημήτρη Πονηράκη και στον Μαραθώνο στο 36ο χιλιόμετρο.